Meny Stäng

Piratsvärd

Har du blivit bjuden på temafest med sjörövartema? Eller är det en maskerad på gång dit du tänker komma som pirat? Då finns det några saker du verkligen inte klarar dig utan. Ett av dessa föremål är naturligtvis piratsvärdet. Ingen riktig sjörövare utan ett piratsvärd, eller hur? Här ska vi ta en titt på vilka svärd du kan välja mellan. Vi tittar även på vad du kan förvänta dig prismässigt. Utöver det ska vi också gå igenom vart du kan hitta ditt piratsvärd.

Köp piratsvärd online:

Piratsvärd
Piratkläder
  • Piratsvärd
  • Stort sortiment av vackra piratsvärd. Svärd som tillbehör till din piratkostym.
  • Beställ online:

Ett piratsvärd för alla

Maskerader och temafester är populära både bland barn och vuxna. Det betyder att det finns ett behov av att snabbt kunna förvandlas till pirat oavsett ålder. Naturligtvis innebär det också att det måste finnas sjörövarvärd för alla. Detta är förstås något som alla butiker med maskeraddräkter tagit fasta på. Idag kan verkligen alla hitta ett passande piratsvärd.

Det är förstås inte bara storleken som ska passa när det gäller svärdet. Även modellen och utseendet ska förstås falla användaren i smaken. I butikerna finns det idag mängder av olika piratsvärd, varav många med helt olika look. Det finns långa piratsvärd som är mellan 50 och 100 cm långa. Vissa av dem har en rejäl klinga, av plast eller liknande. Ofta är klingan utstyrd med dekorationer och mönster. Det finns även raka piratsvärd där klingan är smal och enfärgad. Även handtagen kan se ut på många olika sätt. Vissa är guldfärgade och har dekorationer, andra enkelt svarta. Det finns något som passar alla även utseendemässigt. De flesta sjörövarsvärd som är tänkta att användas till maskerader är lätta att bära. Du ska ju kunna roa dig på festen och inte kämpa dig svettig med att kånka runt på ett tungt svärd.

snygga piratsvärd

Du kan också hitta sjörövarsvärd som är hämtade från olika filmer. I de nischade partybutikerna hittar du exempelvis svärd som liknar Excalibur. Du hittar också svärd som ser ut att vara hämtade från Pirates of the Caribbean. Alternativen är många och genom att titta runt i olika butiker kan du se vilken typ av svärd du föredrar.

Bra priser på svärd

Eftersom sjörövarsvärdet är en detalj som du inte klarar dig undan om du vill vara pirat på festen, är det förstås viktigt att det inte är för dyrt. Lyckligtvis är de flesta svärd väldigt billiga. Faktum är att du kan hitta vissa modeller som kostar runt 40 kronor. Det finns också lite dyrare modeller för strax under hundralappen. Naturligtvis kan du också hitta påkostade och dyra svärd om du är ute efter något alldeles extra. Det viktiga är att du kan styra mycket över kostnaden själv. Vill du att det ska hållas billigt så kan det bli billigt.

piratsvärd

Vart finns svärden?

Nästa viktiga fråga blir förstås vart piratsvärd finns att köpa. Svaret är att det är enklast att hitta dem online. Det finns en rad webbutiker som satsar på just piratkläder och tillbehör. Naturligtvis hittar du allt du behöver till din piratoutfit där. Kika runt i olika partybutiker och se vad de har att erbjuda. Förutom svärdet behöver du förstås även lite andra tillbehör till din piratdräkt.

Recension:
Piratsvärd
Betygsatt av: Piratkläder.se
Betyg: 4.6/5