Meny Stäng

Pirathatt

Om du ska gå på maskerad och klä ut dig till pirat behöver du en pirathatt. Du kan välja om du vill gå in helhjärtat för temat och klä dig i full piratmundering eller gå med så gott som vanliga kläder. En pirathatt är dock ett måste oavsett vilket alternativ du väljer. Vill du göra det enkelt för dig kan du gå på festen iklädd dina vanliga kläder kombinerat med ögonlapp och en läcker hatt. Faktum är att du kommer långt med det.

Köp en pirathatt online:

Pirathattar
  • Pirat och -Sjörövarhattar
  • Söker du en cool pirathatt? Här hittar du de snyggaste sjörövarhattarna.
  • Beställ online:

Hitta rätt hatt

Pirat är ett populärt tema på maskerader och du vill så klart bli den snyggaste piraten. För att lyckas med den ambitionen behöver du förstås hitta rätt hatt. Lyckligtvis finns det pirathattar för alla på nätet. Här finns hattar för barn och vuxna, för killar och tjejer. Det finns varianter med läderlook och andra alternativ som är tillverkade av plysch. Vissa modeller är trekantiga medan andra är mer runda i formen med uppvikt kant. Det finns också hattar i olika färger. Den som vill kan satsa på en brun hatt medan någon annan föredrar en svart. Det finns också både enfärgade och hattar med mönster. Vidare finns det modeller som har en fjäder som dekoration. Andra är enklare i sitt utförande. Sammanfattningsvis bör alla kunna hitta en pirathatt som faller i smaken.

Billiga och dyra hattar

Många som ska gå på maskerad eller låta barnen gå är rädda att det ska bli dyrt. Det är förstås inte själva festen som är dyr att besöka, utan inköpen dessförinnan. Många oroar sig över att inköp av maskeraddräkt och tillbehör ska skena iväg i pris. Så behöver det dock inte bli. Om du väljer att satsa på kläder du redan har hemma i kombination med pirathatt och ögonlapp kan du komma billigt undan. Hatten kan du köpa för under en hundralapp och ögonlappen ännu billigare. Du har stora valmöjligheter när du är på jakt efter en sjörövarhatt. Det finns enkla papphattar för några tior och påkostade läderhattar för flera hundra kronor. Naturligtvis finns det också gott om alternativ som hamnar mitt emellan kostnadsmässigt. Du kan med andra ord styra själv över hur mycket din utstyrsel ska kosta.

pirathatt

Specialhattar

Om du vill ha en hatt som är lite mer än bara en vanlig hatt så går det utmärkt. När du letar runt i webbutikerna kommer du upptäcka att vissa pirathattar är något alldeles extra. Det finns till exempel modeller med inbyggd peruk. Om du vill förvandla dig själv, din son eller dotter på nolltid är en sådan huvudbonad perfekt. Komplettera den med ett piratsvärd, lösskägg och den obligatoriska lappen för ögat så är saken klar.

Det finns även hattar som sitter ihop med masker, något som också hjälper dig att byta skepnad snabbt. Om du vill vara med och tävla om att vinna pris som bäst utklädda gäst kan det vara ett riktigt bra alternativ. Ta gärna en titt på alla pirathattar och jämför de olika modellerna. Du kommer med allra största sannolikhet kunna hitta något som passar.

Recension:
Pirathatt
Betygsatt av: Piratkläder.se
Betyg: 4.8/5