Meny Stäng

Lösskägg

Ska du eller kanske ditt barn snart gå på maskerad? Har ni fullt upp med att försöka hitta rätt outfit? Det är inte alltid det enklaste men det finns några tillbehör som underlättar. Lösskägg är ett exempel på en accessoar som passar till många karaktärer. Oavsett om du vill föreställa en pirat, en kung, en tjuv eller någon specifik filmkaraktär kan ett lösskägg hjälpa. Här ska vi gå igenom vad du bör tänka på vid köp av detta tillbehör.

Köp lösskägg online:

Lösskägg
  • Lösskägg
  • Stort sortiment av tjusiga lösskägg till maskeraden. Piratskägg som tillbehör till din piratdräkt.
  • Beställ online:

Många typer av skägg

Det finns mängder av olika typer av lösskägg. Det är den främsta anledningen till att det här tillbehöret lyfter många outfits. Du kan med hjälp av ett skägg förvandlas till trovärdig biker. Ett grått långt skägg kan hjälpa dig att likna trollkarlen Merlin. Det rätta skägget förvandlar dig snabbt till Jack Sparrow. Ett annat järngrått vågigt skägg med peruk kan hjälpa dig att se ut som Zeus, den grekiska guden.

Ett vitt lockigt skägg med mustasch och en röd luva? Vem får det dig att tänka på? Självaste jultomten så klart! Detta är också en populär karaktär på maskeraden och för att åstadkomma rätt look behöver du självklart ett lösskägg. Du kan med hjälp av det rätta skägget gå utklädd till viking, hipster, gammal man eller varför inte samuraj. I butikerna på webben hittar du många spännande varianter.

En prisvärd accessoar

Ett lösskägg kostar vanligtvis inte många kronor. Däremot åstadkommer det stor utseendemässig förändring. Oavsett om du vill klä ut dig i en maskeraddräkt eller bara åstadkomma en smärre förändring är därför lösskägget den perfekta accessoaren. För under hundralappen får du ett tillbehör som hjälper dig till rätt festlook. Partybutikerna har mängder av billiga och tuffa varianter. De billigaste skäggen och mustascherna kan du få för 30 kronor. För 50 kronor finns mycket att välja mellan. Kan du tänka dig att avvara 100 kronor kan du välja och vraka rejält.

lösskägg

Kombinera med andra tillbehör

Ett lösskägg kan kombineras med en rad andra tillbehör. Genom att välja rätt kombination kan du åstadkomma precis den look du vill ha. En ögonlapp, lösskägg och svärd gör dig till pirat. En trollstav, en peruk och ett skägg kan förvandla dig till trollkarl. Vill du vara biker? Ett par solglasögon, skägget och en skinnväst räcker långt. Möjligheterna är oändliga och starten får du med det rätta skägget. Välj en färg, en modell och en skägglängd som du trivs med.

Naturligtvis finns det lösskägg för både vuxna och barn.

Om du tar på dig ett lösskägg och kanske en hatt eller en mask förvandlas ditt utseende snabbt. Det är då upp till dig om du även vill ha en dräkt. Föredrar du att bära dina vanliga kläder fungerar även det. Ingen kommer tycka att du ignorerat temat när du ändå förändrat ditt utseende. Om du däremot vill bli bäst utklädda gäst på festen kan en kombination av kläder och tillbehör vara bra. Du väljer själv hur hårt du vill gå in för utklädningen. Det finns inget rätt eller fel. Vi vet bara att du kommer långt med ett lösskägg.

Recension:
Lösskägg
Betygsatt av: Piratkläder.se
Betyg: 4.7/5